fbpx
A jelentkezés lezárva

A munkavégzés helye:

Pest megye, 1074 Budapest, Csengery utca 25. Betölthető: 2022.09.01-től

Elvárás: csecsemő-gyermekgyógyász szakvizsga. Előny: iskolai egészségtan és ifjúságvédelmi szakvizsga.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:

A nevelési-oktatási intézmény orvosa által ellátandó iskola-egészségügyi feladatok: A gyermekek, tanulók egészségi állapotának vizsgálata, követése. Alkalmassági vizsgálatok elvégzése. Közegészségügyi és járványfeladatok: az iskolai életkorhoz kötött és kampány oltások elvégzése és dokumentálása. A járványügyi intézkedések elrendelése. Elsősegélynyújtás, részvétel a nevelési-oktatási intézményben folyó étkezés ellenőrzése. Elsősegélynyújtás, részvétel a nevelési-oktatási intézmény egészségnevelő tevékenységében. Az ellátott gyermekekről nyilvántartás vezetése, a külön jogszabályok szerinti jelentések elkészítése, valamint az elvégzett vizsgálatok, oltások dokumentálása.

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló 528/2020. (XI.28.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadók.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

Részletes és fényképes szakmai önéletrajz, végzettség(ek)et igazoló okirat(ok) másolata, érvényes működési engedély és MOK tagság igazolás másolata, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány vagy igazolás arról, hogy a kérelmet feladták, nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyag elbírálásában résztvevők a pályázati anyagot megismerhetik és abba betekinthetnek, referencia az utolsó munkahelyről.

Információ: dr. Szabó Katalin orvosigazgató, +361-322-1253

Egészségügyi szolgálati jogviszony létesítéséhez szükséges a védettségi igazolvány.

Az állás részmunkaidőben is betölthető, szolgálati vagy szerződéses munkajogviszony formájában. Amit nyújtunk: nyitott, családias és jó hangulatú csapat várja jelentkezését. Adatkezelési gyakorlatunkat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info. tv.), valamint az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (2016/679.sz. rendelet, GDPR) alapján folytatjuk.

Jelentkezni a “Jelentkezés az állásra” gombra kattintva lehet önéletrajzzal.

Címkék:

Állás részletei

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár