fbpx

Egyszerű munka már 8 általános végzettséggel, 3 műszakos munkarendben, 8 órában!

Ha szeretnél egy egyszerű és megbízható állást, ahol megbecsülik a munkádat, akkor olvass tovább, mert ez az ajánlat valószínűleg neked szól!

Dolgozz modern, tiszta környezetben, tej-, sajttermékek gyártásával foglalkozó cégnél.

Erre az állásra várjuk a jelentkezésed

A feladataid egyszerűen betanulhatóak lesznek: Tej-, illetve sajttermékek gyártási folyamatában segédkezni, csomagolni és címkézni. 3 műszakos, 8 órás (6-14, 14-22, 22-6) munkaidőben.

Munkádat ezzel háláljuk meg

Lesz egy fix alapbéred, nettó 977Ft / óra (éjszakai műszakpótlék pedig 1124ft/óra) – ami mindig pontosan és időben érkezik a bankszámládra, az utazásod költségének 86%-át mi álljuk, ha pedig autóval oldod meg a munkába járást, kilométerenként 9 Ft-tal támogatjuk. Ezen felül a cég munkaruhát biztosít minden munkavállalójának.
Ha nincs autója, ingyenes céges buszjáratunk segítségével megoldható a munkába járás.

Jelentkezésed akkor várjuk, ha…

A legjobb az egészben: nincsenek felesleges megkötések, bárki dolgozhat, akinek legalább 8 általános végzettsége van. Egy könnyű, gyors írásbeli tesztet kell mindössze kitöltened; ha ez is megvan, akár napokon belül kezdhetsz új munkahelyeden.

Így jelentkezz erre az állásra

A lenti űrlapon add meg az elérhetőségeidet és nyomj a “Küldés” gombra. Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a +36 20 445 5742 -es telefonszámon.

Mi történik a jelentkezés után? Hogyan fogsz munkába állni?

Miután leadod jelentkezésedet, mi felkeresünk telefonon és megbeszélünk minden részletet a munkakezdéssel kapcsolatban. Sort kell kerítenünk egy személyes találkozásra, majd sikeres elbeszélgetés esetén munkaszerződést kötünk és gratulálunk Neked: meg is van az új állásod!

Hirdető: Viapan „Dologidő” Kft.

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár