fbpx

A Hydro Extrusions a világ egyik vezetője alumíniumextrudálási üzletágban, 40 országban mintegy 100 gyártóüzemmel rendelkezik, és 20 ezer embert foglalkoztat. A helyi szakértelem, a globális hálózat és a páratlan F+K képességek egyedülálló kombinációjával a szabványos profiloktól kezdve a magas szintű fejlesztésig és gyártásig szinte mindent kínálunk számos iparág számára.

A Hydro a természeti erőforrásokat 1905 óta alakítja minőségi termékekké egyének és vállalkozások számára, elsődleges szempontként kezelve a jó és biztonságos munkahelyek megteremtését 30 ezer alkalmazott számára több mint 140 helyszínen.

A Hydro elkötelezett amellett, hogy vezető szerepet vállaljon a fenntartható jövő alakításában, ezáltal élhetőbb társadalmat hozzon létre a természeti erőforrások kihasználásával, hogy termékeket és megoldásokat fejlesszen a meghatározó iparágak számára, és mindezt innovatív és hatékony módszerekkel.

A feladatról:

Az összes előforduló karbantartási, javítási tevékenység ellátása, üzemzavarok elhárítása villamos területen.
Egyszerű és kiegészítő gépész munkák elvégzése a törvény, és a képzése szabta kereteken belül.
A hiányosságok, és az üzemzavarok jelentése. Javaslat tétel a javítási intézkedésekre, a tartalék alkatrész beszerzésre, és a karbantartáshoz szükséges szerszámok beszerzésére a gazdaságosabb, hatékonyabb megoldásokra, a berendezések rendelkezésre állási mutatóinak javítására.
Szükség esetén két, vagy három ember munkájának irányítása.

Amit elvárunk:

Szakmunkás, vagy szakközépiskolai végzettség, szakmai gyakorlat.

Amit kínálunk:

Támogatjuk a szakmai fejlődést
Munkatapasztalathoz igazodó bérsávok
13. havi fizetés és cafeteria
Karácsonyi juttatás
Negyedéves jutalom
Egészségbiztosítás
Önkéntes nyugdíjpénztár
Ingyenes céges buszjáratok
Biztonságos munkakörnyezet

Hirdető: Hydro Extrusion Hungary Kft.

Állás részletei

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár