fbpx

Jelentkezz hozzánk, ha szeretnél egy debreceni sikertörténet részese lenni! 2017-ben épült, modern gépparkkal és munkakörnyezettel rendelkező gyárunkban évente több millió lengéscsillapító-rugót és stabilizátort állítunk elő neves autógyártók részére. 400 munkatársunkkal azon dolgozunk, hogy termékeink a járművek stabilitását és dinamizmusát biztosítva kényelmesek és biztonságosak legyenek. Csatlakozz és légy te is részese a jövő autóipari fejlesztéseinek!

Tasks / Feladatok

A thyssenkrupp konszern 155 000 munkavállalóval közel 80 országban van jelen. A gépjárműipar, a logisztika, a gyártechnológia és az acélgyártás területén és számos egyéb ágazatban tevékenykedünk. Nagy- és kisvállalkozások partnereként a világ minden táján a konstruktív együttműködést tartjuk szem előtt. Több, mint 200 éves ipari tapasztalattal és a legújabb csúcstechnológiával igazán hozzád illő, kihívásokkal teli pozíciót kínálunk számodra.

Feladatok

Elektromos javítási és felújítási munkák elvégzése a gépek és az épületgépészet berendezésein, a hiba és az üzemzavar lehetséges okainak vizsgálata
Alkatrészigény megállapítása, a szükséges tartalék alkatrészek meghatározása, igények leadása a karbantartó mérnök és a műszaki raktáros felé
Szakértői irányítás mellett átfogó és összetett javítási munkálatok, átalakítások és új eszközök gyártásának végrehajtásában történő közreműködés
Üzemzavarok elhárítása, a karbantartás elvégzése a meglévő karbantartási terv alapján
Alkatrészek cseréje az előírások szerint
Határidők betartása
Karbantartási dokumentációk elvégzése
Kapcsolattartás a termelési területtel

értékeljük a sokszínűséget

Nagyra értékeljük a sokszínűséget, így minden jelentkezőt üdvözlünk nemre, nemzetiségre, etnikai és társadalmi háttérre, vallási és egyéb meggyőződésre, fogyatékosságra, életkorra vagy szexuális irányultságra és identitásra való tekintet nélkül.

kapcsolati információk

Várjuk jelentkezésed, ha fontos számodra a német vállalati kultúrára jellemző kiszámítható, stabil munkahelyi háttér, és szakmailag is szeretnél előre lépni. Nálunk az érdekes feladatok mellett jó hangulatban és nemzetközi környezetben bontakoztathatod ki tehetségedet. Vállalatunk dinamikusan növekszik és lehetőséget kínál arra, hogy megismerkedj az autóipar legújabb fejlesztéseivel és megoldásaival.

Töltsd fel magyar és/vagy angol nyelvű önéletrajzodat, hogy téged is új munkatársaink között köszönthessünk debreceni gyárunkban!

Felkeltettük érdeklődésedet? Látogass el weboldalunkra, ahol további információt találsz rólunk: www.thyssenkrupp.hu

Requirements / Elvárások

Minimum 3 éves karbantartói tapasztalat
Hidraulikus, pneumatikus rendszerek ismerete
Kapcsolási rajzok ismerete és alkalmazása
Siemens S5, S7 vezérlési ismeret
Német vagy angol nyelvtudás előnyt jelent
Felhasználói szintű számítógépes (MS Windows, MS Office, SAP ismerete előny)
Négy műszakos munkarend vállalása

Terhelhetőség
Rugalmasság
Precíz, pontos munkavégzés
Jó kommunikációs készség

Offer / Ajánlatunk

Versenyképes fizetés és széleskörű juttatások
Szakmai tréningek
Folyamatos szakmai fejlődést biztosító, sikeres és gyorsan növekvő vállalat

Hirdető: thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.

Állás részletei

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár