fbpx

A Masterplast Csoport idén az évtized legígéretesebb és nagy valószínűséggel a leggyorsabban fejlődő építőipari szegmensébe, a moduláris építészetbe lépett be gyártóként.

Újonnan induló üzletágunk az építőipar sürgető kivitelezési kapacitás éhségére és az új épületek azonnali igényére nyújt piacképes megoldást.

Ha szívesen dolgoznál hétfőtől-péntekig, naponta 7:30-16:00 óra között, szabad hétvégékkel egy olyan munkahelyen, ahol kiemelt fordítanak arra, hogy minden feltétel adott legyen a hatékony és magas minőségű munkavégzéshez, akkor kamatoztasd szakértelmed nálunk

ÉPÍTŐIPARI SZAKMUNKÁS
pozícióinkban

Állásajánlatunk Neked szól, ha megelégelted, hogy látástól vakulásig hajnalban kelsz és késő este érkezel haza a családodhoz, de nyugodt szívvel még a jól megérdemelt pihenésed sem tudod betervezni, mert a szabadságoddal a munkáltatód rendelkezik.

Szuper kis Csapat van kialakulóban: dolgozik már nálunk szobafestő, villanyszerelő, szerkezetlakatos, gipszkartonozó, tetőszigetelő, nyílászáró beépítő, burkoló és gépész is

Összetartó, elkötelezett és sikerorientált Csapatunkban szakértő és pályakezdő Kollégák egymást támogatva dolgoznak a pörgős mindennapokban.

A megbízhatóság és a lojalitás jelenti a legnagyobb értéket számunkra, amely barátságos személyiséggel, csapatjátékos szemlélettel és őszinteséggel kombinálva alkot tökéletes elegyet.

MAGADRA ISMERTÉL? AKKOR OLVASS TOVÁBB!

Akkor lehetünk igazán jó választás számodra, ha az együttműködéseidre a fair play jellemző:

ha számíthatunk Rád, amikor oda kell tenni magad a közös sikerek elérése érdekében, akkor a Mi részünkről is garantált a folyamatos szakmai-és anyagi fejlődésed

Munkavégzés helye: Székesfehérvár, Városkapu Ipari Park

Úgy érzed, hogy állásajánlatunk Rólad szól? Akkor küldd el pályázatodat mielőbb!

Ha szívesen lennél Csapatunk tagja, de ez az ajánlat nem testhezálló Számodra, akkor látogass el a www.masterplastgroup.com oldalra, és tekintsd meg aktuális álláslehetőségeinket!

Hirdető: MASTERPLAST Nyrt.

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár