fbpx

Egyszerű munka már 8 általános iskolai végzettséggel, 2 vagy 3 műszakos munkarendben, 8 órában.

Ha szeretnél egy egyszerű és megbízható állást, ahol megbecsülik a munkádat, akkor olvass tovább, mert ez az ajánlat valószínűleg neked szól!

Dolgozz modern, tiszta környezetben, sütőipari cégnél.

Erre az állásra várjuk a jelentkezésed

A feladataid egyszerűen betanulhatóak lesznek: Sütés előkészítés, tészták formázása, fagyasztás, termékek csomagolása és címkézése. A munka 2 vagy 3 műszakban folyik, napi 8 órában. Ingyenes céges buszjáratot indítunk számos Somogy és Tolna megyei útvonalról!

Munkavégzés helye: IGAL

Munkádat ezzel háláljuk meg:

Lesz egy fix béred, ami az első hónapban bruttó 180.000ft, a 2. hónaptól bruttó 200-210.000ft/hó, majd 6. hónaptól bruttó 270-290.000ft/hó. A fizetések függnek az adott hónapban ledolgozható napok számától és a műszakoktól.

A legjobb az egészben:

nincsenek felesleges megkötések, bárki dolgozhat, akinek legalább 8 általános végzettsége van. Egy könnyű, gyors írásbeli tesztet kell mindössze kitöltened; ha ez is megvan, akár napokon belül kezdhetsz új munkahelyeden.

Így jelentkezz erre az állásra

A lenti űrlapon add meg az elérhetőségeidet és nyomj a “Küldés” gombra. Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted személyesen Kaposváron a Füredi utca 10. szám alatt, illetve a 04455@dologido.hrszoftver.hu e-mail címen, vagy a 06 20 330 1072, 06 20 241 9152 -es telefonszámok egyikén.

Mi történik a jelentkezés után?

Hogyan fogsz munkába állni? Miután leadod jelentkezésedet, mi felkeresünk telefonon és megbeszélünk minden részletet a munkakezdéssel kapcsolatban. Sort kell kerítenünk egy személyes találkozásra, majd sikeres elbeszélgetés esetén munkaszerződést kötünk és gratulálunk Neked: meg is van az új állásod!

Hirdető: Viapan „Dologidő” Kft.

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár