fbpx

Ha jó kézügyességgel rendelkezel és szeretnél egy megbízható állást, ahol megbecsülik a munkádat, akkor olvass tovább, mert ez az ajánlat valószínűleg neked szól! Dolgozz modern, tiszta környezetben, biztosító betétek gyártásával foglalkozó partnercégünknél!

Erre az állásra várjuk a jelentkezésed

A feladataid egyszerűek lesznek: biztosítékokat kell összeszerelni, ellenőrizni, válogatni. Hétfőtől péntekig nyolc órás munkaidőben, 2 műszakos munkarendben. Mindig lesz időd a pihenésre, illetve a gyerekeket bölcsibe/óvodába/iskolába vinni. A hétvégéid szabadok lesznek és a fizetésedet műszakpótlékok is kiegészítik.

Sajnos munkába járási támogatás és céges buszjárat sincs, így legjobb ha Kaposvár vagy közvetlen közeléből jelentkezik az állásra!

Amit kínálunk

A munkavégzés egyszerűsített foglalkoztatásban, napi bejelentéssel történik. A napi nettó bér műszaktól fűggően 7800-8500 ft között van, ami minden hónap 10.-én legkésőbb meg is érkezik a számládra!

Akkor várjuk a jelentkezésed, ha

A legjobb az egészben: nincsenek felesleges megkötések, bárki dolgozhat, akinek legalább 8 általános végzettsége van.

Így jelentkezz erre az állásra

Add meg az adataidat a lenti űrlapon, és munkatársunk pár napon belül felkeres.

Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted az osszeszerelo@dologido.hrszoftver.hu e-mail címen, vagy a 06 20 451 1578-as telefonszámon. Személyesen is jelentkezhetsz irodánkban, minden hétköznap 8:30 – 16:30-ig várunk Kaposváron, a Füredi utca 10 szám alatt.

Hirdető: Viapan „Dologidő” Kft.

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár