fbpx

Láttál már Porsche alkatrészt vagy egy Klímaberendezés elektronikáját? Nem? Na, ezen most változtatunk. Partnerünk éppen ilyen alkatrészek összeszerelését akarja rád bízni, mint gépkezelő vagy kulcsoperátor.

Feladatok / Tasks

A feladat egyszerű: szereld össze, minősítsd forraszd, ami eléd kerül. Ez lehet egy autó fényszórója, vagy akár egy klímavezérlő. Mindezt tiszta, kultúrált környezetben fogod végezni, érthető szabályok mellett. Ne aggódj, tapasztalat nélkül is belevághatsz, megtanítjuk, hogyan kell!

Amit nyújtunk / Offer

Most jön a legjobb rész! Az alapbéred 226 000 Ft lesz havonta, ami csak rajtad múlik, hogy mikor ugrik fel még magasabbra. A 30% műszakpótlék alap, de emellett még a vasárnapi munkavégzésedre is extra bért fizetünk, a cafeteria pedig még tovább növeli a bevételeidet. Partnerünk bőséges kínálattal és kifejezetten kedvező árakkal járul hozzá saját éttermében az étkezésedhez, minden nap.

Nem bízzuk a véletlenre, Ózdtól egészen Nyíregyházáig, Debrecenig, Egerig, több településről is indítunk céges buszjáratokat, de ezen kívül biztosítunk bérletet is, sőt, akár az autóval történő utazást is támogatjuk, ha a Te lakóhelyedről nem indul járat, természetesen ingyen.

A BAJBAN IS SZÁMÍTHATSZ RÁNK! Nálunk lehetőséged van akár minden héten bérelőleget kérni.

Hirdető: HSA Kft.

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár