fbpx

Az UNIX Autó 30 éve a magyar és közép-kelet-európai autóalkatrész kereskedelmi piac meghatározó szereplője. Dinamikus működésük eredményeként 2016-ban megkapták az “Év Magyar Vállalata” elismerést, valamint a Forbes gazdasági magazin évek óta a 100 legnagyobb magyar vállalat élmezőnyében” tartja őket számon. Közel 4000 munkatársuk, 3 országban, 170 kirendeltségen szolgálja ki magas szinten partnereiket. Technológiai fejlesztő központjukban magasan képzett mérnök csapatuk elsősorban logisztikai célgépek tervezésével, robotraktár rendszer fejlesztéssel és automatizálásával foglalkoznak. A megtervezett gépeket a legmodernebb eszközökkel felszerelt, saját prototípus műhelyükben készítik el.

Raktári kisegítő diákmunka – UNIX – Br. 2200 Ft/óra + pótlék
Leírás: Az UNIX Autó Kft.-hez várjuk nappali tagozatos, 18 éven felüli diákok jelentkezését raktári kisegítésre! Legalább 3 hétköznapi műszak vállalása feltétel!
Feladat:

Címkézés: laptop, címkenyomtató, és kézi szkenner segítségével történik a munkavégzés. A beérkezett árun lévő gyári vonalkód leolvasása, és a rendszer által generált címke ráragasztása a termékre, majd a szkenner segítségével a vonalkód beolvasás
Csomagolás: a már felcímkézett termékek, előre meghatározott szempontok alapján történő csomagolása
Raktári árukezelő

Óradíj: 2200
Feltétel:

Nappali tagozatos hallgatói jogviszony
Heti legalább 3 műszak vállalása, legalább 3 hétig
Önálló és felelősségteljes munkavégzés és gondolkodás
Megbízhatóság
Pontos, precíz munkavégzés
Betöltött 18. életév

Heti több, mint 3 nap teljesítése
Összesen több, mint 3 hét vállalása
6 órás műszaknál hosszabb vállalása
Hasonló területen szerzett tapasztalat

Hirdető: MADS Iskolaszövetkezet

Állás részletei

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár