fbpx
Állás Gyorsan logo

3 hónapos álláshirdetés csomag kiemeléssel

Egyszerűsített, gyors jelentkezési rendszerünkkel egy álláskeresőt sem veszítesz el. Ráadásul a korlátlan csomagon belül bármennyi hirdetést feladhatsz.

Töltsd fel az összes hirdetésedet, és várd a jelentkezőket!

korlátlan álláshirdetés kiemeléssel

Jelölthozó álláshirdetés csomag kiemeléssel

Egyszerűsített, gyors jelentkezési rendszerünkkel egy álláskeresőt sem veszítesz el. Ráadásul a korlátlan csomagon belül bármennyi hirdetést feladhatsz. 

Töltsd fel az összes hirdetésedet, és várd a jelentkezőket!

korlátlan álláshirdetés kiemeléssel

Hiánypótló megoldás​

Az álláskeresők akár útközben, önéletrajz nélkül is jelentkezhetnek. Így még annak az elérhetősége is eljut hozzád, akinek csak egy perce maradt a jelentkezésre. A beküldött pályázatokat a rendszerünk azonnal továbbítja neked. 

22 éve a munkaerőpiacon

A Russmedia Digital 1999 óta kapcsolja össze a munkavállalókat és a munkakeresőket. Az elmúlt évek alatt szerzett tapasztalatainkat építettük be ebbe a projektbe. Nem hagyjuk, hogy a felgyorsult világunkban elveszítsd a potenciális jelölteket.

Célunk, hogy egymásra találjatok

2020 óta a korlátlan hirdetési lehetőséggel támogatjuk a munkavállalók és munkakeresők költséghatékony egymásra találását. Ezt a terméket gondoltuk újra, és létrehoztuk a kiemelt megjelenést tartalmazó korlátlan hirdetési csomagot, hogy még több lehetőséget biztosítsunk az álláskeresők elérésre. Elsősorban fizikai, betanított, valamint egyszerűbb szellemi pozíciókban segítünk megtalálni a megfelelő jelölteket.

Te szabod meg a hirdetési darabárat

A csomag most 99 900 Ft + Áfa

  • Bármennyi hirdetést feladhatsz 3 teljes hónapon át.
  • Mindegyik hirdetés vizuális kiemelést kap, és az elsők között jelenik meg a kezdőlapon a Friss állásoknál, valamint a kereső használatakor a találati listában.
  • Ez azt jelenti, hogy a felhasznált hirdetéseid számától függ, hogy mennyibe kerül egy álláshirdetés feladása. Te mennyi álláshirdetést töltesz fel 3 hónap alatt? Számoljunk:
    10 hirdetésnél 9990 Ft, 25 hirdetésnél 3996 Ft, 50 hirdetés esetén pedig 1998 Ft egy kiemelt álláshirdetés feladásának a díja. 

Nem szeretnénk, hogy a teljes álláslista csak kiemelt hirdetésekből álljon, így maximalizáljuk a megvásárolható csomagok számát. Ezt a csomagot minden hónapban 5 ügyfelünk részére tudjuk biztosítani. Már csak 2 csomag érhető el!

Nem csak hirdetést kapsz

Saját cégoldal

Céges karrier oldal saját logóval, fejlécképpel, bemutatkozóval. Segítünk a szerkesztésben.

Szakértő segítség

Ha nincs kész anyagod, vagy nincs időd feltölteni, átvállaljuk a cégoldal elkészítését.

Kiemelt megjelenés

A vizuális kiemelésen túl a Friss állásoknál, valamint releváns kereséskor a lista élén rögzül az állás.

Online vásárlás

Bankkártyás fizetéssel a hirdetésed azonnal megjelenik, átutalás esetén egy munkanapot követően lesz aktív.

Jelöltkezelő

A pályázatot pontozhatod, a pontok alapján rendezheted, státuszt adhatsz hozzá, jegyzetet írhatsz.

Technikai támogatás

A rendszer használata egyszerű, de ha mégis elakadsz, bármikor kérdezhetsz. 

Hogyan tudsz fizetni?

Az online felületen keresztül egyösszegű befizetésre van lehetőség. A befizetés történhet bankkártyás fizetéssel vagy átutalással. Válaszd a bankkártyás fizetést, amivel akár azonnal megkezdheted a nyitott pozícióid feltöltését.

Mi fog történni?

A 100%-ban biztonságos online vásárlás után jóváírjuk neked a korlátlan hirdetési lehetőséget. A hirdetések feltöltését a fizetést követően akár azonnal megkezdheted. A rendelésről automatikus visszaigazolást kapsz, a számla pedig 1 munkanapon belül elkészül.

Maradt még kérdésed?

Ha bármilyen kérdésre nem találtad meg a választ az oldalon, írj nekünk a lenti űrlapon vagy az info@allasgyorsan.hu címre.

Copyright © Russmedia Digital Kft. | Adatvédelmi TájékoztatóImpresszum

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár