fbpx
Állás Gyorsan logo

Jelölthozó álláshirdetés korlátlanul

Egyszerűsített, gyors jelentkezési rendszerünkkel egy álláskeresőt sem veszítesz el. Ráadásul a korlátlan csomagon belül bármennyi hirdetést feladhatsz.

Töltsd fel az összes hirdetésedet, és várd a jelentkezőket!

korlátlan toborzás

Jelölthozó álláshirdetés korlátlanul

Egyszerűsített, gyors jelentkezési rendszerünkkel egy álláskeresőt sem veszítesz el. Ráadásul a korlátlan csomagon belül bármennyi hirdetést feladhatsz. 

Töltsd fel az összes hirdetésedet, és várd a jelentkezőket!

hirdetésre mutat

Hiánypótló megoldás​

Az álláskeresők akár útközben, önéletrajz nélkül is jelentkezhetnek. Így még annak az elérhetősége is eljut hozzád, akinek csak egy perce maradt a jelentkezésre. A beküldött pályázatokat a rendszerünk azonnal továbbítja neked. 

22 éve a munkaerőpiacon

A Russmedia Digital 1999 óta kapcsolja össze a munkavállalókat és a munkakeresőket. Az elmúlt évek alatt szerzett tapasztalatainkat építettük be ebbe a projektbe. Nem hagyjuk, hogy a felgyorsult világunkban elveszítsd a potenciális jelölteket.

Célunk, hogy egymásra találjatok

Az elmúlt időszak sok munkahely életét megnehezítette, lehet, hogy a te cégedet is érintette. Olyan konstrukciót találtunk ki, amit mindenki be tud tervezni a költségvetésébe. 

Ezzel támogatjuk a munkavállalók és a munkakeresők egymásra találását.

Te szabod meg a hirdetési darabárat

64 500 Ft + Áfa HELYETT csak ma 51 600 Ft + Áfa a korlátlan hirdetési csomag, amiben bármennyi hirdetést adhatsz fel 3 teljes hónapon át. Ez azt jelenti, hogy tőled, azaz a felhasznált hirdetéseid számától függ, hogy mennyibe kerül egy álláshirdetés feladása. 

A kedvezményes ár csak november 30-ig él!

64 500 Ft + ÁFÁ-ért bármennyi hirdetést feladhatsz 3 teljes hónapon át. Ez azt jelenti, hogy tőled, azaz a felhasznált hirdetéseid számától függ, hogy mennyibe kerül egy álláshirdetés feladása. 

Te mennyi álláshirdetést töltesz fel 3 hónap alatt? Számoljunk: 

10 hirdetésnél 6 450 Ft, 25 hirdetésnél 2 580 Ft, 50 hirdetés esetén pedig 1 290 Ft egy álláshirdetés feladásának a díja. Megéri, ugye?

Nem csak hirdetést kapsz

Saját cégoldal

Céges karrier oldal saját logóval, fejlécképpel, bemutatkozóval. Segítünk a szerkesztésben.

Szakértő segítség

Ha nincs kész anyagod, vagy nincs időd feltölteni, átvállaljuk a cégoldal elkészítését.

Jelöltkezelő

A pályázatot pontozhatod, a pontok alapján rendezheted, státuszt adhatsz hozzá, jegyzetet írhatsz.

Technikai támogatás

A rendszer használata egyszerű, de ha mégis elakadsz, bármikor kérdezhetsz. 

Hogyan tudsz fizetni?

Az online felületen keresztül egyösszegű befizetésre van lehetőség. A befizetés történhet bankkártyás fizetéssel vagy átutalással. Válaszd a bankkártyás fizetést, amivel akár azonnal megkezdheted a nyitott pozícióid feltöltését.

Mi fog történni?

A 100%-ban biztonságos online vásárlás után jóváírjuk neked a korlátlan hirdetési lehetőséget. A hirdetések feltöltését a fizetést követően akár azonnal megkezdheted. A rendelésről automatikus visszaigazolást kapsz, a számla pedig 1 munkanapon belül elkészül.

Maradt még kérdésed?

Használd a lenti űrlapot, vagy írj nekünk az info@allasgyorsan.hu címre.

Copyright © Russmedia Digital Kft. | Adatvédelmi TájékoztatóImpresszum

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár