fbpx
Cégünkről

Cégünk, a Frige Plaszt Kft. közel 30 éve a magyar műanyag csomagoló ipari piac egyik meghatározó szereplője, teljes mértékben magyar tulajdonú vállalat.

Mindig is törekedtünk cégünk és kollégáink fejlesztésére. Így a kezdetben extrúziós fúvás és műanyag fröccsentés mellett meghonosítottuk a flakonok automatikus UV szitázását, majd egy másik műanyagos területre lépve PET nyújtva fúvó gépekkel is bővítettük gépparkunkat. Kollégáink 2006-ban szakmai úton Kínában részt vettek egyik új gépünk beüzemelésén is.

Cégünk már megalakulása óta különös figyelmet fordít a szállításra és logisztikára, amihez rendelkezésre áll egy 46 m3-es  és egy 15 m3-es szállító jármű, amivel a gyors, pontos kiszállítást igyekszünk a lehető leggyorsabban és legrugalmasabban megoldani.

Vevőink igényeihez igazodva rugalmasan és gyorsan tudunk reagálni az új kihívásokra, legyen az egy új szerszám elkészítése vagy egy már meglévő átalakítása.

Ha családi légkörben szeretnél dolgozni, biztos és hosszútávú munkalehetőséget keresel, akkor jelentkezz a meghirdetett Frige Plaszt állás egyikére.

Cég áttekintése

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár

Megosztás