fbpx

Célunk...

…hogy a munkaadók és az álláskeresők gyorsan egymásra találjanak. 

Munkáltatóknak 

Gyors, hatékony és egyszerű hirdetési lehetőséget biztosítunk, amit elsősorban betanított, szakmunka és egyszerűbb szellemi pozíciókhoz ajánlunk, olyan esetekben, amikor nem feltétlen van szükség önéletrajzra. Természetesen lehetőséget biztosítunk az önéletrajz csatolására is, így ha az adott álláshirdetéshez elengedhetetlen, bekérhető az álláskeresőktől.

Az álláshirdetés feladás  csak néhány kattintás, de ha elakadsz, segítségre van szükséged, keress bátran minket a Kapcsolat menün keresztül.

Álláskeresőknek 

Álláskeresőként nincs önéletrajzod? Nálunk akár önéletrajz nélkül is leadhatod a jelentkezésedet. A meghirdetett munkáknál találsz egy üzenetküldőt, amiben jelezheted, hogy érdekel az állás. Amennyiben rendelkezel munkatapasztalattal, vagy vannak olyan ismereteid, készségeid, amelyek a megpályázott álláshoz kellenek, ezeket is írd meg bátran. Van önéletrajzod? Egyszerűen csatold a jelentkezésedhez, és már pályázhatsz is a kiszemelt állásra. Állásértesítőkre is feliratkozhatsz, így e-mailben akár minden nap értesülhetsz az új ajánlatokról. 

A Blogban hasznos tippeket, tanácsokat találhatsz önéletrajz, önéletrajz nélküli jelentkezés, motivációs levél, álláskeresés és egyéb munkaügyi témákban.

Elakadtál? Keress minket Kapcsolatra kattintva.

Akár magasabb fizetésre vágysz, kevesebbet ingáznál, többet dolgoznál otthonról, karriert építenél vagy éppen két állás között állsz. Nálunk megtalálod a számodra legmegfelelőbb állást, az ország egész területén.

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Regisztrálj oldalunkon, és kérd ingyenes állásértesítőnket!

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár