fbpx

Felhasználálsi feltételek

A RUSSMEDIA DIGITAL KFT. HONLAPJAIT ÁLLÁSKERESŐKÉNT HASZNÁLÓ SZEMÉLYEK RÉSZÉRE

hatályos 2018. május 25-től

Elolvasom PDF-ben!

 1. Bevezetés
 1. Jelen felhasználási feltételek az alábbi honlapokon való felhasználásra terjednek ki: www.cvonline.huwww.topjob.huwww.gyorjobs.huwww.komaromjobs.huwww.vasjobs.huwww.veszpremjobs.huwww.fejerjobs.huwww.zalajobs.huwww.somogyjobs.huwww.tolnajobs.huwww.pecsjobs.huwww.bacsjobs.huwww.pestjobs.huwww.budapestjobs.huwww.nogradjobs.huwww.hevesjobs.huwww.borsodjobs.huwww.szabolcsjobs.huwww.hajdujobs.huwww.jaszsjobs.huwww.bekesjobs.huwww.csongradjobs.huwww.hoteljobs.huwww.medijobs.huwww.officejobs.huwww.techjobs.huwww.mernokmunka.huwww.penzugyallas.huwww.ertekesitoiallas.huwww.programozoallas.hu (a továbbiakban együttesen: „Honlap”).
 1. Fentiekben megjelölt honlapok üzemeltetője a Russmedia Digital Kft. (továbbiakban: „RM”)

Név:

Russmedia Digital Kft.

E-mail:

info@cvonline.hu

Telefon:

06/1 / 510-0800

Székhely:

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.

Cégjegyzékszám:

01-09-303395

Adószám:

11903079-2-41

 1. Kérjük, hogy a jelen felhasználási feltételeket alaposan olvassa végig, mielőtt a Honlapot használni kezdené. A Honlap használatával Ön elfogadja a jelen felhasználási feltételeket, függetlenül attól, hogy regisztrál-e a Honlapon. Ha az alábbi felhasználási feltételeket nem fogadja el, kérjük ne használja a Honlapot és ne vegye igénybe annak szolgáltatásait. Kérjük, hogy a felhasználási feltételeket rendszeresen olvassa el, hiszen annak változásai automatikusan alkalmazandóak a Honlap használatára vonatkozó feltételekre.
 1. Kérjük, hogy külön figyelemmel olvassa el a jelen felhasználási feltételekben félkövérrel kiemelt rendelkezésekeit, mert azok lényeges rendelkezéseket tartalmazhatnak a Honlap használatát illetően.
 1. Jelen felhasználási feltételek a Honlap szolgáltatásait álláskeresőként, munkavállalóként igénybe vevő magánszemélyek (a továbbiakban: „Felhasználó”) általi felhasználásra vonatkoznak. A Honlap szolgáltatásait munkaadóként, vagy munkaadó megbízottjaként igénybe vevők általi felhasználásra nem jelen felhasználási feltételek, hanem a Honlapon szintén elérhető Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak.
 2. A Honlapra belépő, a Honlapon regisztráló, illetve a Honlapon elérhető szolgáltatásokat bármely módon igénybe vevő Felhasználók személyes adatait az RM a Honlapon elérhető adatvédelmi tájékoztatóban foglalt elveknek és rendelkezéseknek megfelelően kezeli. Kérjük, hogy a jelen felhasználási feltételeken kívül az adatvédelmi nyilatkozatot is figyelmesen olvassa el, mert az adatvédelmi nyilatkozat fontos rendelkezéseket tartalmaz az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozóan.
 1. A szolgáltatás célja
 1. A Honlapon keresztül elérhető szolgáltatás arra irányul, hogy az álláskereső személyek megfelelő felületen és különböző módokon keresztül értesüljenek a Honlap szolgáltatásait munkaadóként igénybe vevők aktuális állásajánlatairól, illetve bizonyos feltételek mellett a munkaadók közvetlenül felvehessék a kapcsolatos a Felhasználókkal.
 1. A Felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy a Honlapon elérhető állásajánlatok között különböző szempontok szerint böngésszenek, a regisztrált, és az RM-mel szerződéses jogviszonyban álló munkaadók, vagy potenciális munkaadók képviseletében eljáró személyek által hozzáférhető adatbázisba önéletrajzukat, fényképüket és egyéb adataikat feltöltsék, önéletrajzukat, illetve az általuk megadott adatokat aktív, vagy passzív státuszba helyezzék, választásuk szerint online hírlevelekben értesüljenek a munkaerőpiac aktualitásairól, továbbá választásuk szerint egyéb termékekről és szolgáltatásokról kapjanak tájékoztatást, értesítést (direkt marketing célú megkeresések formájában).
 1. Munkaadóknak minősülnek az RM-mel szerződéses jogviszonyban álló jogi személyek és más szervezetek, akik valós munkaerőigény kielégítése céljából az RM-mel, az RM virtuális munkaerőpiaci szolgáltatásainak igénybevétele céljából szerződést kötöttek. Munkaadók lehetnek leendő munkáltatók, vagy akár munkaközvetítők is. Felhívjuk a figyelmet, hogy azon munkaadók, akik önéletrajz adatbázis hozzáférésre szerződtek az RM-mel, egy vagy több megadott szempont szerint bizonyos időintervallumban hozzáférnek a Honlapra regisztrált Felhasználók által megadott személyes adatokhoz (amennyiben a Felhasználó regisztrációja aktív státuszban van, magas kereshetőségi szintű, és az adott munkáltatót a Felhasználó nem tiltotta le. Bizonyos személyes adatok kapcsán a Felhasználónak lehetősége van külön letiltani a hozzáférést, pl. fizetési igény). Ez esetben a munkaadók a megadott adatokat a Felhasználó alkalmasságának megítélése és közvetlen kapcsolatfelvétel céljából – mint önálló adatkezelők – felhasználhatják.
 1. Igénybe vehető szolgáltatások
 1. Regisztráció nélkül igénybe vehető szolgáltatások
 • A Felhasználó regisztráció nélkül az alábbi szolgáltatások igénybevételére jogosult:
 • A Felhasználó regisztráció nélkül böngészhet a bárki számára hozzáférhető, nyilvános álláshirdetések között, valamint benyújthatja pályázatát, illetve jelentkezhet az általa kiválasztott álláshirdetésre az álláshirdetést megjelentető munkaadónál.

Előfordulhat, hogy egy munkaadó által feladott álláshirdetésre egy külső, a munkaadó karrieroldalán keresztül kell jelentkezni. Erre az RM minden esetben figyelmezteti a Felhasználót.

 • Felhasználó továbbá megismerheti a Honlapon regisztráció nélkül is hozzáférhető információkat, tájékoztatásokat, továbbá adott esetben a Honlapon aktuálisan meghirdetett szolgáltatás igénybevételére jogosult.
 • Felhasználó regisztráció nélkül is feliratkozhat az e-mailes állásértesítőre; ehhez meg kell adnia a nevét, a preferált pozíciónevet és megyét/várost, valamint e-mail címét.
 • Felhasználó regisztráció is nélkül feliratkozhat közvetlen üzletszerzési célú reklámüzenetek (eDM) fogadására.
 • Felhasználó regisztráció nélkül is feliratkozhat arra, hogy értesítéseket kapjon a cvonline blog új bejegyzéseiről, valamint a Felhasználó feliratkozhat hírlevélre (álláskeresési és karriertippek fogadása).
 • Felhasználó regisztráció nélkül is letölthet és felhasználhat álláskereséssel és munkaviszonnyal kapcsolatos iratmintákat (pl. önéletrajz minta, motivációs levél minta, felmondás minta stb.).
 1. Regisztráció
 1. Felhasználó a regisztráció során köteles megadni saját e-mail címét (amely a Felhasználó azonosítását szolgálja a későbbiekben) és az e-mail címhez tartozó jelszót köteles meghatározni. Amennyiben az adott e-mail címről már történt regisztráció vagy a jelszó már foglalt, úgy ezt a rendszer jelzi és a Felhasználó köteles más e-mail címet vagy jelszót megadni. Felhasználó köteles jelszavát titokban tartani, a felhasználói jelszavának illetéktelen személyek általi megszerzéséért az RM nem felelős.
 1. Felhasználó csak a jelen felhasználási feltételek és az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása esetén, az elfogadást követően jogosult regisztrálni a Honlapra. Az elfogadást a megfelelő check boxok kipipálásával kell jelezni.
 1. Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Honlapra csak abban az esetben regisztrálhat, ha betöltötte 16. életévét. Ennek tényéről a felhasználó a regisztrációkor nyilatkozik.
 1. A regisztráció történhet (1) önéletrajz feltöltésével, (2) a szükséges adatok manuális megadásával, (3) Facebook fiókon keresztül, vagy (4) LinkedIn fiókon keresztül. Önéletrajzot a regisztráció létrehozását követően is fel lehet tölteni.
 1. Amennyiben a Felhasználó önéletrajz feltöltésével regisztrál, úgy egy automatikus rendszerüzenetet kap a megadott e-mail címre a belépéshez szükséges jelszóval, amit javaslunk az első belépést követően megváltoztatni.
 1. Facebook vagy LinkedIn fiókon keresztül történő regisztráció során a Honlap bizonyos adatokat vesz át a Felhasználó nyilvánosan elérhető Facebook, illetve LinkedIn fiókjának profiloldaláról. (Facebook fiókon keresztüki regisztráció esetén átvett adatok: nyilvános profil adatok és e-mail cím. A nyilvános profil adatai a Felhasználó neve, profilképe, életkori kategóriája, neme, nyelve, országa, valamint a Felhasználó által megadott egyéb nyilvános információk. LinkedIn fiókodon keresztüli regisztráció esetén átvett adatok: a Felhasználó neve, profilképe, mottója, jelenlegi pozíciója, elsődlegesen megadott e-mail címe).
 1. A regisztráció csak a megadott e-mail címre küldött értesítés megerősítését követően válik aktívvá, ezért fontos, hogy a Felhasználó a saját valós e-mail címét adja meg, amelyhez a Felhasználó hozzáféréssel rendelkezik. A regisztráció megerősítése hiányában az RM a regisztrációkor megadott adatokat a regisztrációt követő 12. napon törli, amelyről értesítést küld a regisztrációkor megadott e-mail címre.
 1. Regisztrációt követően létrejön a Felhasználó saját felhasználói fiókja, amelyben Felhasználó az alább részletezett műveleteket végezheti, és az alább részletezett szolgáltatásokat veheti igénybe.
 1. A Felhasználó közösségi oldalakon keresztül is igénybe veheti a Honlap meghatározott szolgáltatásait.
 1. Regisztrációt követően igénybe vehető szolgáltatások
 1. Regisztrációt követően a Felhasználó önéletrajzát pdf, vagy word formátumban az általa választott nyelven a Honlapra feltöltheti. Személyenként legfeljebb öt önéletrajz tölthető fel az adatbázisba.
 1. A Felhasználó továbbá az általa választott nyelven pdf vagy word formátumban motivációs levelet tölthet fel a Honlapra. A Felhasználó továbbá saját magáról korlátozott számú és méretű fényképet tölthet fel.
 1. A Felhasználó jogosult az általa feltöltött adatok, dokumentumok vonatkozásában azok aktív, inaktív vagy blokkolt állapotát beállítani, az állapotot bármikor megváltoztatni.
 1. Aktív státusz esetén a Felhasználó által feltöltött adatok (önéletrajz, motivációs levél, fénykép, stb.) hozzáférhetőek és a Felhasználó által megadott szempontok szerint kereshetőek a Honlap szolgáltatásait munkaadóként igénybe vevő, a RM-mel szerződéses jogviszonyban álló személyek által. A Honlapra regisztrált Felhasználók a munkaadók körét megtekintheti a felhasználói fiókjában, és megjelölheti, ha nem szeretné, hogy valamely Munkaadó a személyes adataihoz hozzáférjen. Kérjük, hogy ha valóban fontos Önnek, hogy bizonyos munkaadó(k)hoz ne jussanak el az adatai, akkor folyamatosan ellenőrizze a munkaadók aktuális listáját, mert a munkaadók listája változhat, és új Munkaadók kerülhetnek a listára, attól függően, hogy az RM-mel mely munkaadók létesítenek szerződéses kapcsolatot.
 1. Más Felhasználók (azaz álláskeresők), továbbá a RM-mel szerződéses jogviszonyban nem álló munkaadók a Felhasználó azonosítására is alkalmas adataihoz akkor sem férhetnek hozzá, ha a Felhasználó státusza aktív.
 1. Inaktív státusz esetén a Felhasználó által feltöltött adatok sem más felhasználók, sem munkaadók által nem kereshetőek és nem láthatóak.
 1. Blokkolt státusz esetén az RM nem küld a Felhasználó részére tájékoztató e-maileket az önéletrajzi adatai alapján megfelelő állásokról.
 1. Felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy Honlapra látogató bármely személy automatikusan eléri és kereshet a különböző kategóriákba feltöltött önéletrajzok anonimizált, személyes adatokat és elérhetőségeket nem tartalmazó kivonatos változatai között.
 1. Felhasználó bármikor jogosult az általa feltöltött adatokat (önéletrajz, motivációs levél, fénykép, stb.) módosítani, kiegészíteni, eltávolítani.
 1. Felhasználó bármikor jogosult érvényes regisztrációját törölni.
 1. Felhasználó a regisztrációt követően az álláshirdetéseket alkategóriákba sorolhatja, valamint Felhasználó felhasználói fiókjában elmentheti az őt érdeklő álláshirdetéseket, mindaddig amíg az adott álláshirdetés aktív. A Felhasználó által elmentett hirdetések a Felhasználó általi törlésig a mentett hirdetések között maradnak.
 1. Felhasználó számára a felhasználói fiókon belül megtekinthetők azon munkaadók, akik a Felhasználó személyes adatait letöltötték.
 1. Az RM tájékoztatja a Felhasználót arról, hogy a munkaadó ilyen irányú kérése esetén a munkaadó által megadott szempontoknak megfelelően a felhasználók által feltöltött önéletrajzok között a munkaadó számára az RM előszűrést végezhet. Az RM a Felhasználó adatait felhasználhatja saját a maga által végzett munkaközvetítési szolgáltatások során is, és ennek során a regisztrált Felhasználó adatait a Felhasználó által le nem tiltott munkaadók számára továbbíthatja. Amennyiben az RM más munkaadóknak szeretné továbbítani a Felhasználó személyes adatait, ahhoz az RM minden esetben egyedi hozzájárulást kér.
 1. Felhasználó, amennyiben ehhez hozzájárult (a regisztráció során, vagy azt követően az erre vonatkozó check boxokat kipipálta), az általa megjelölt kritériumok szerinti állásokról rendszeres értesítőket kap, továbbá rendszeres, tematikus, álláskereséssel kapcsolatos hírleveleket kaphat az általa megadott e-mail címre.
 1. Felhasználó, amennyiben ehhez hozzájárult (a regisztráció során, vagy azt követően az erre vonatkozó check boxokat kipipálta), az RM saját, vagy harmadik felek termékeit, és szolgáltatását reklámozó direkt marketing (közvetlen üzletszerzés) tartalmú üzeneteket kaphat a Felhasználó által megadott elérhetőségeken.
 1. A fenti szolgáltatásokhoz megadott hozzájárulását a Felhasználó akár a felhasználói fiókján keresztül, akár az RM-hez címzett levéllel postai úton vagy elektronikus üzenetben (adatvedelem@cvonline.huinfo@cvonline.hu), illetve telefonon (06/1 / 510-0800) is visszavonhatja.
 1. Az RM a regisztrált Felhasználóknak a megadott e-mail címére a szolgáltatással kapcsolatos információkról, a szolgáltatás újdonságairól tájékoztató e-maileket küldhet.
 1. Tekintettel az RM szolgáltatásainak céljára, az RM vélelmezi, hogy aktivitás hiányában az adatkezelés célja (álláskeresés) már nem áll fent. Ezért az RM, a Felhasználónak küldött előzetes figyelmeztető e-mailt követően törli a Felhasználó regisztrációját és a Felhasználó által megadott valamennyi adatot, ha a Felhasználó általi utolsó aktivitást követően 18 hónap eltelt anélkül, hogy a Felhasználó bármely aktivitást tanúsított volna a Honlap szolgáltatásaival kapcsolatban álláskeresőként.
 1. Hozzájárulás álláskeresési célú közvetlen megkereséshez
 1. A Felhasználó a regisztrációval automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy, amennyiben státusza aktív állapotban van és kereshetőségi szintje magas, az általa megadott elérhetőségeken a munkaadók állásajánlataikkal kapcsolatban őt közvetlenül felkeressék, vele a kapcsolatot közvetlenül felvegyék, akár e-mailben, akár telefonon, akár postai levél útján.
 1. Az Általános Szerződési Feltételek rendelkezése szerint a munkaadók közvetlen megkereséseket kizárólag be nem töltött állásajánlattal kapcsolatosan eszközölhetnek, és csak abban az esetben, ha a Felhasználó státusza aktív állapotban van. Ugyanakkor a RM nem vállal felelősséget azért, ha valamely munkaadó e szerződéses kötelezettségét nem tartja be. Felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy a RM-lal szemben semmilyen igényt nem érvényesíthet, amely azzal kapcsolatos, hogy valamely munkaadó szerződésellenes, vagy jogellenes magatartást tanúsít.
 1. Felhasználónak lehetősége van a kereshetőségi szintjét az alábbiak szerint beállítani:
 • magas”: bármely munkaadó, aki önéletrajz adatbázis hozzáférésre kötött szerződést az RM-mel, az adott kategóriában, hozzáférhet a Felhasználó által megadott adatokhoz (amennyiben a Felhasználó státusza aktív).
 • Közepes”: az aktív önéletrajzhoz csak úgy férhet hozzá a munkaadó, ha előzetesen hozzájárul a a Felhasználó hozzájárul (Felhasználó kap egy rendszerüzenetet, hogy a megnevezett munkaadó szeretné megtekinteni az önéletrajzát, és ehhez a Felhasználó hozzájárul-e).
 • Alacsony”: csak az láthatja a Felhasználó adatait, akinél a Felhasználó egy adott konkrét álláshirdetésre jelentkezett.
 1. A Felhasználónak lehetősége van beállítani, hogy a „bruttó fizetési igényt” a munkaadók aktív státusz és magas kereshetőségi szint esetén se lássák.
 1. Egyéb
 1. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az RM nem felel az álláshirdetések valóságáért, aktualitásáért. Az RM az álláshirdetések valóságát, aktualitását nem ellenőrzi.
 1. Felhasználó tudomásul veszi, hogy azzal, hogy a személyes adatait a Honlapra feltölti, a Honlapra regisztrál, az RM nem vállal olyan kötelezettséget, hogy számára állást, avagy munkaerőt kereső személyekkel történő kapcsolatfelvételt feltétlenül biztosítja. Ezért az RM semmilyen tekintetben nem felelős azért, ha a Felhasználó a Honlap szolgáltatásainak igénybevétele ellenére sem talál állást.
 1. Felhasználó a Honlapon kizárólag saját személyével kapcsolatos adatokat adhat meg, és kizárólag saját magáról készült fényképet tölthet fel a Honlapra. Felhasználó felelős az általa megadott adatok pontosságárét, valóságáért és aktuális voltáért, Felhasználó továbbá szavatol azért, hogy az általa feltöltött adatok és fényképek más személy vagy társaság személyiségi, szerzői, vagy egyéb oltalom alatt álló jogát nem sértik, és nem korlátozzák. Felhasználó a fentiek megsértéséből eredő minden kárért felelős, akár az RM, akár harmadik személyek felé. Felhasználó köteles az adatait, azok megváltozása esetén aktualizálni, frissíteni.
 1. A Felhasználó által feltöltött önéletrajz, motivációs levél és fénykép, vagy egyéb adat nem lehet megtévesztő, tisztességtelen, továbbá nem tartalmazhat reklámot, illetve nem lehetnek politikai célzatúak.
 1. Az RM jogosult az önéletrajzot, továbbá a feltöltött egyéb adatokat-, és fényképeket törölni és/vagy a Honlapról eltávolítani, amennyiben az RM megítélése szerint az megtévesztésre alkalmas, egyéb módon jogszabálysértő, ellentétben áll a szokásos gyakorlattal vagy etikai normákkal, illetve más személy személyiségi-, vagy egyéb jogát sértheti. Ilyen esetekben a Felhasználó nem jogosult az RM-mel szemben igényt érvényesíteni, még abban az esetben sem, ha utóbb kiderül, hogy a Felhasználó által feltöltött adat, fénykép egyébként jogszabályszerű volt, illetve nem sértette más személyi vagy egyéb jogát.
 1. Ugyanakkor a fenti eltávolítási, törlési lehetőség a RM részéről csak lehetőség és nem kötelezettség. A RM nem vállal kötelezettséget a Felhasználó által feltöltött adatok, fényképek ellenőrzéséért, kijavításáért, illetve a jogszabálysértő, vagy más személy személyiségi, vagy egyéb jogát sértő fényképek eltávolítására.
 1. Felhasználó az álláshirdetésekben megadott elérhetőségeken a munkaadóval kizárólag a saját maga által betöltendő állással kapcsolatban veheti fel a kapcsolatot. Egyéb célra (például reklámüzenetek küldése céljából) az álláshirdetésekben közzétett elérhetőségek nem használhatók fel.
 1. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az RM a munkaadókkal nem áll semmilyen képviselői, ügynöki avagy meghatalmazotti viszonyban, így az RM nem felelős semmilyen kárért, amely a Felhasználót a Honlap szolgáltatásán keresztül vagy annak segítségével történő álláskeresés, állásra jelentkezés vagy munkaviszonyba lépés következményeként érhet. Amennyiben egy munkaadóval a Felhasználó munkaszerződést köt vagy egyéb munkavégzésre irányuló jogviszonyt létesít, azt a RM közvetítői szerepvállalása nélkül teszi. Az RM nem tartozik felelősséggel semmilyen, a munkaadó által a Felhasználónak tett ígéretért, sem pedig a munkaszerződés vagy egyéb szerződés feltételeinek betartásáért.
 1. Felhasználó tudomásul veszi, hogy a személyes Adatainak a Honlap adatbázisában történő elhelyezése nem biztosít számára semmilyen szerzői jogot az adatbázissal kapcsolatosan. Azonban a fenti feltételek szerint Felhasználó jogosult az adatbázisban elhelyezett személyes adatait módosítani, kiegészíteni, frissíteni vagy törölni, továbbá meghatározni, hogy személyes adatok hozzáférhetőek legyenek-e a munkaadók számára, illetve, hogy azok mely munkaadók számára ne legyenek elérhetőek.
 1. A Honlapon elhelyezett álláshirdetések és önéletrajzok összessége a RM-t illető szerzői jogi védelem alatt álló adatbázisnak minősül, következésképpen az adatbázis egészének, vagy részeinek bármilyen jogosulatlan felhasználása jogsértésnek minősül.
 1. Tilos a Honlap álláskeresőknek fenntartott szolgáltatásait üzleti célra igénybe venni. Tilos a Honlap szolgáltatásainak olyan módon történő igénybevétele, amely veszélyeztetheti a Honlap biztonságos vagy rendeltetésszerű működését.
 1. Tiltott, jogellenes, valamint rendeltetésellenes felhasználások gyanúja esetén az RM jogosult a hozzáférést előzetes értesítés nélkül megtagadni és a regisztrációt, illetve a feltöltött személyes adatokat törölni, amelyről értesíti a Felhasználót.
 1. Felhasználó kártérítési felelősséggel tartozik a jelen felhasználási feltételeket sértő felhasználásból akár a RM-t, akár a munkaadót, akár más személyeket érő kárért.
 1. Az RM jogosult a Honlap szolgáltatásait bármikor előzetes értesítés nélkül módosítani, vagy a szolgáltatást megszüntetni.
 1. Az RM jelen felhasználási feltételeket bármikor jogosult módosítani, amelyről a módosított felhasználási feltételek közzétételével értesíti a Felhasználókat. A módosítások a már korábban regisztrált Felhasználók általi használatra is automatikusan kiterjednek.
 1. Kapcsolat
 1. Amennyiben kérdése, észrevétele vagy kérése van jelen felhasználási feltételekkel vagy az RM szolgáltatásaival kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken.

Név:

Russmedia Digital Kft.

E-mail:

info@cvonline.hu

Telefon:

06/1 / 510-0800

Székhely:

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.

 1. Panaszkezeléssel kapcsolatos információk
 1. Tájékoztatjuk a Tisztelt Fogyasztókat, hogy a Russmedia Digital Kft. panaszkezeléssel kapcsolatos információi az alábbiak:

1. Russmedia Digital Kft. székhelye: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
2. A panaszügyintézés helye: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
3. A panaszkezelés módja: a panasz jellegétől és formájától függően szóban, e-mailben vagy írásban.

 1. Részletes információt a panaszkezelési szabályzatban olvashat.

 

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár