fbpx
Cégünkről

A HM Arzenál ZRt. – az 1963-ban alapított jogelőd tevékenységének folytatására – a Honvédelmi Minisztérium, mint egyszemélyes tulajdonos 1992. április 01-vel hozta létre. Létrehozásának célja a honi légvédelem különböző eszközeinek javítása, illetve profiljának a piaci igényeknek megfelelő tevékenységgel történő kibővítése.

Telephelye Magyarország keleti régiójában Nyírtelken található 250 km-re Budapesttől. Köz-úton az M3-as autópályán elérhető. A HM Arzenál ZRt. kétpályás rakodóval ellátott iparvágánnyal rendelkezik, az infrastruktúrával ellátott építmények alapterülete 15.000 m2, amelyből 7.000 m2 darupályával ellátott szerelőcsarnok, 400 m2 légkondicionált laboratórium.

Magyarországon a légvédelmi eszközök nagyjavítása, pótalkatrészek gyártása, ezen eszközök hazai igényekhez alkalmazkodó folyamatos fejlesztése 45 éves múltra tekint vissza. A HM Arzenál ZRt. jogelődjének alapvető feladatát a rakéta és lokátor technikai, valamint az ezeket kiszolgáló összes haditechnikai eszközök kizárólagos jogú javítása képezte. Ezen eszközök komplex, gyári nagyjavítását, részegységeire kiterjedő kis, közép és nagyjavítását, korszerűsítését, az ide tartozó esetenként jelentkező új típusú kiszolgáló, és oktató berendezéseinek kifejlesztését és gyártását is a HM Arzenál ZRt. telephelyén végezték. Az elmúlt évek során számtalan új eszköz kifejlesztése és legyártása került megvalósításra.

A HM Arzenál ZRt. célul tűzte ki, hogy a polgári tevékenységi körét is kibővíti. 1978. óta van jelen a HM Arzenál ZRt. a saját fejlesztésű, külsőtéri biztonságtechnikai eszközeinek széles skálájával, a piaci igények változásának megfelelő újabb eszközei kifejlesztésével – ezen a speciális igényeket tartalmazó piacon.

Ma már több mint 350 referencia területen működnek a HM Arzenál ZRt. eszközei. Ezen a piacon teljes körű szolgáltatással (tervezéstől az „after sales service”-ig) áll a HM Arzenál ZRt. a megrendelői rendelkezésére.

HM Arzenál ZRt. – hogy bővítse termékei kínálatát – 1993. óta kórháztechnikai eszközök gyártásával is foglalkozik. A berendezésgyártó üzem hazai és külföldi polgári megrendelők számára végez alvállalkozói tevékenységet.

Cég áttekintése

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár

Megosztás