fbpx

Knorr-Bremse

Cégünkről

A Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Budapest a világ legnagyobb vasúti fékrendszer fejlesztője és gyártója. Fékrendszereinket a világ több mint húsz országában futó járművekben használják: nagysebességű vonatokat, személy- és tehervonatokat, villamosokat, metrókat. Budapestről fékezzük és tesszük biztonságosabbá a gyorsuló jövőt.

A világ legnagyobb vasúti fékrendszer fejlesztő és gyártó központjaként minden nap egy biztonságosabb és zöldebb jövőn dolgozunk. Miközben világszerte sínre tesszük a közlekedést, helyben teremtünk értéket. A biztonság és a megbízhatóság nálunk általános alapelvek, amelyek munkánk minden vetületére érvényesek. A felelősség nemcsak a gyártást, a fejlesztést határozza meg, hanem a munkatársainkkal, közösségeinkkel való kapcsolatot, együttműködést is. Hiszünk a közösség erejében.

Nálunk működik az ország egyik meghatározó szakképző központja. Tanműhelyünkben öt szakma – CNC gépkezelő, gépi forgácsoló, hegesztő, gépgyártástechnológiai technikus, mechatronikai technikus – gyakorlati ismereteit sajátíthatják el a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum tagintézményeinek diákjai.

Cég áttekintése

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár

Megosztás