fbpx
Cégünkről

A Paner Kft. egy teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás, mely ipari technológiák alkalmazásával valósítja meg a különböző profilú épületek vagy épület együttesek rendszereivel kapcsolatos feladatokat. A vállalatot két magánszemély alapította 2016 októberében azt a célt kitűzve, hogy ipari megoldásszállító cégként, társasházak szellőző rendszereinek a karbantartásával, tisztításával és felújításával olyan értéket teremtsenek; amellyel társasházak és ipari épületek üzemeltetésének hatékonyságát javíthatják. A kezdeti időszakot követően további igények fogalmazódtak meg partnereink részéről, az egyéb – esővíz és szennyvíz – elvezető rendszerek karbantartásával és felújításával kapcsolatban. A cégprofil bővítését követően a “FuranFlex” technológiával kémények bélelését, a “RainFlex” technológiával csapadékvíz-elvezető rendszerek szigetelését; míg a “Repipe Lining” és “Short Liner” technológiát alkalmazva esővíz és szennyvíz csőhálózatok javítását vagyunk képesek kivitelezni egyedülállóan hatékony eljárások segítségével.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a kollégáink kivételes lehetőségként értékeljék a nálunk eltöltött időt és jól érezzék magukat a vállalkozásunknál. Ebből fakadóan folyamatosan biztosítjuk munkavállalóink részére a szükséges technológiákhoz kapcsolódó felkészítő és frissítő képzéseket azon céllal, hogy feladataikat magabiztosan, precízen és szakmailag felkészülten teljesíthessék. Nagy figyelmet fordítunk kollégáink munka körülményeire és az alkalmazott eszközök minőségére. Számunkra a legfontosabb kollégáink szakmai felkészültsége, annak érdekében, hogy a vállalat elérhesse a kitűzött céljait. Partnereink számára a leggazdaságosabb, a leggyorsabb, és a mindenkor leghatékonyabb technológiákat ajánljuk a megbízásaink alkalmával.

Mérföldkőként éltük meg a 2019-es évet, amikor a dán Repipe konszerntől megvásároltuk az egyedülálló “Repipe Lining” csőbélelést kialakító technológia liszenszét. Ezen technológia alkalmazásával bontás nélkül, rövid időn belül, egy rendkívül ellenálló felületet vagyunk képesek kialakítani a vezetékek belső falán, mely segítségével a szivárgások és repedések teljes mértékben megszüntethetőek a különböző csőrendszereken belül. Ezzel a technológiával a hazai piacon egyedüliként vagyunk képesek csőbéléseket kialakítani, bontás vagy feltárás nélkül, akár alapvezetékekben is! A továbbiakban is elsődleges célként tűztük ki, hogy a legmodernebb, így a leghatékonyabb technikai megoldások felhasználásával végezzük el feladatainkat. A cégünk határozott lépésekkel halad ezen az úton, amelyet végig járva, 2022-re Magyarországon piacvezető szerepet kíván elérni a csőbélések piacán.

Cég áttekintése

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár

Megosztás