Akció!

3 db 30 napos álláshirdetés kiemeléssel

50.745Ft +Áfa

3 db 30 napos álláshirdetés kiemelt megjelenéssel. A vizuális kiemelésen túl a hirdetésed az elsők között jelenik meg a kezdőlapon a Friss állásoknál, valamint a kereső használatakor a találati listában.

Leírás

A választott csomag 3 db 30 napos álláshirdetést tartalmaz kiemelt megjelenéssel. A vizuális kiemelésen túl a hirdetésed az elsők között jelenik meg a kezdőlapon a Friss állásoknál, valamint a kereső használatakor a találati listában.

Az álláskeresők önéletrajz nélkül is pályázhatnak, így könnyedén, egy üzenetben tudnak jelentkezni a hirdetésedre. Természetesen lehetőséget biztosítunk önéletrajz csatolására is. Tipp: a hirdetésedben jelezd a jelentkezők részére, ha önéletrajzot is szeretnél kapni tőlük.

✓ Egyszerű jelentkezési folyamat: Jelentkezések önéletrajz nélkül és önéletrajzzal
✓ A hirdetésed bekerül állásértesítőbe
✓ Az állásokat megosztjuk a közösségi médiában
✓ Pályázat értesítőt küldünk neked e-mailben
✓ Ingyenesen használhatod a jelöltkezelőt
✓ Bemutatkozó oldalt készíthetsz cégednek

Rendelés menete:
Kattints a Kosárba teszem gombra. Megjelenik a kosár tartalma, itt még kiegészítheted a megrendelést. Ha megvagy, kattints a “Tovább a pénztárhoz” gombra. Add meg a számlázási adatokat, válassz fizetési módot (átutalás / azonnali kártyás fizetés), és már le is adhatod a megrendelést. A számlát a cég nevére fogjuk kiállítani.

A rendelés leadása után mikor hirdethetsz?

  • Bankkártyás fizetés esetén a hirdetés feltöltést azonnal megkezdheted.
  • Átutalás esetén a díj beérkezte után 24 órán belül hirdethetsz.