5 db 30 napos álláshirdetés kiemeléssel

84.500Ft +Áfa

5 db 30 napos álláshirdetés kiemeléssel. A vizuális kiemelésen túl a hirdetésed az elsők között jelenik meg a kezdőlapon a Friss állásoknál, valamint a kereső használatakor a találati listában.

A vásárlástól számított 6 hónapon belül bármikor feltöltheted a hirdetéseket.

Leírás

A választott csomag 5 db 30 napos álláshirdetést tartalmaz kiemelt megjelenéssel, amit hat hónapig lehet felhasználni. A vizuális kiemelésen túl a hirdetésed az elsők között jelenik meg a kezdőlapon a Friss állásoknál, valamint a kereső használatakor a találati listában.

✓ Jelentkezések önéletrajz nélkül és önéletrajzzal
✓ A hirdetésed bekerül állásértesítőbe
✓ Az állásokat megosztjuk a közösségi médiában
✓ Pályázat értesítőt küldünk neked e-mailben
✓ Ingyenesen használhatod a jelöltkezelőt
✓ Bemutatkozó oldalt készíthetsz cégednek

Rendelés menete:
Kattints a Kosárba teszem gombra. Megjelenik a kosár tartalma, itt még kiegészítheted a megrendelést. Ha megvagy, kattints a “Tovább a pénztárhoz” gombra. Add meg a számlázási adatokat, válassz fizetési módot (átutalás / azonnali kártyás fizetés), és már le is adhatod a megrendelést. A számlát a cég nevére fogjuk kiállítani.

A rendelés leadása után mikor hirdethetsz?

  • Bankkártyás fizetés esetén a hirdetés feltöltést azonnal megkezdheted.
  • Átutalás esetén a díj beérkezte után 24 órán belül hirdethetsz.

Számlázási adatok

További információk

Rendelésed

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal 0Ft
Order Total 0Ft
  • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a rendelésszámot. A hirdetési lehetőség aktiválása az összeg beérkezését követő 24 órán belül történik.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.