Kombinált: Állás Gyorsan hirdetés + allasportal.hu hirdetés

24.900Ft +Áfa

+ ajándék allasgyorsan.hu kiemelés az augusztus 31-én leadott rendelésre

Add fel hirdetésedet két portálon egy megrendeléssel! A kombinált csomagunkkal a hirdetésed megjelenik az allasgyorsan.hu és az allasportal.hu állásportálokon, így akár több százezer emberhez is eljut.

Leírás

A választott csomaggal a feltöltött hirdetésed megjelenik az allasgyorsan.hu és az allasportal.hu állásportálokon. Rendeld meg a csomagot, töltsd fel a hirdetésedet az allasgyorsan.hu oldalon, és 24 órán belül megjelenítjük az allasportal.hu portálon is!

Kombinált álláshirdetés feladás gyorsan, egyszerűen:

  • A megrendelést az allasgyorsan.hu oldalon tudod leadni a “Kosárba tesztem” gombra kattintva:
    Ezután kattints a “Tovább a pénztárhoz” gombra, add meg a számlázási adatokat, válassz fizetési módot (átutalás / online bankkártyás fizetés), küldd el a megrendelést.
  • Neked csak az allasgyorsan.hu portálra kell feltöltened a hirdetést, 24 órán megjelenítjük az aktív pozíciódat az allasportal.hu portálon.
  • A megjelenésről e-mailben tájékoztatunk.


A csomag tartalma részletesen:

Hirdetés megjelenés az allasgyorsan.hu állásportálon:

30 napos megjelenés
Ingyenes jelöltkezelő
Állás Gyorsan állásértesítő megjelenés
Social media megjelenés
Bemutatkozó oldal

Ugyanez a hirdetés megjelenik az allasportal.hu állásportálon is:

Az allasportal.hu oldalon több mint 30.000 elérhető állás tekinthető meg, ezzel a csomaggal az állásod kiemelt helyet kap az oldalon. Az allasportal.hu állásportált üzemeltető cég más kiadványainak (hrportal.hu edenkert.hu haziallat.hu) állásdobozaiban is garantáltan megjelenik a hirdetés, így garantáltan sok százezer ember találkozik majd vele.

Érdekelhetnek még…