Feladataid lesznek:
A jégkrémgyártás technológiájának megismerése
nem csak elméleti síkon – a felhasznált alapanyagoktól, a gyártósorok
felépítésén át, a keletkezett gyártási hulladék hasznosításáig
Megtanulni és alkalmazni a számodra kijelölt
termékvonalon – ez lehet akár pálcás fagyi vagy tölcséres finomság
gyártóegysége – működő gépek beállítási paramétereit
Folyamatosan ellenőrizni a receptúrának
(termékleírásnak) megfelelő alapanyagfelhasználást (többnyire térfogat,
súly szerint)
A megrendelt jégkrém típusának megfelelően a
gépek átszerelése, az új beállítási paraméterek szerinti működtetése
A jégkrém gyártása során folyamatosan ügyelni
a termékminőségre, azaz a mixek, szószók előírások szerinti érzékszervi és
műszeres minőségellenőrzése, a vizsgálatok lebonyolítása
A minőségellenőrzés során észlelt
rendellenességek (úgy, mint egy törött pálcás jégkrém, mandula elakadás
miatt hiányzó bevonat a mixen) felismerése, szükség szerint beavatkozás (például
a hibás termék eltávolítása, a szivattyú megtisztítása) dokumentálás a
megfelelő programban és adattáblákon
Műszaknapló vezetése és adatgyűjtés ugyancsak
digitális formában többek között a gyártott mennyiségről, a keletkezett
hulladékról, a selejtről
Fejlesztési javaslataid, az ötleteid
megosztása a termékvonaladon tevékenykedő fejlesztőmérnökökkel a selejt csökkentése
érdekében
Gépek
higiéniai mosása és apróbb javító intézkedések (meglazult csavarok) végrehajtása
meghatározott időszakonként (csapágyak cseréje) és termékváltások alkalmával vegyszerek
felhasználásával
Elvárások:
Legalább érettségivel rendelkezel,
és az sem gond, ha egészen
friss az az érettségid, vagyis épp az első munkahelyedet keresed
és már kerültél kapcsolatba
gyártógépekkel, berendezésekkel a munkád során, dolgoztál hasonló
munkakörben másutt, és amúgy szívesen csinálod ezt néhány éve, de egyéb
tényezők (a rossz munkahelyi légkör, a fejlődési lehetőség vagy az anyagi
megbecsülés hiánya) miatt azt fontolgatod, hogy munkahelyet váltasz
és rendelkezel
munkatapasztalattal, de sarkosan más területen, mondjuk kereskedelemben,
vendéglátásban, vagy épp adminisztratív munkakörben, de benned van a
vágy, hogy végre megismerhess egy gyárat belülről
Ha úgy egyébként azt gondolod magadról, bármit
képes vagy szétszerelni és újra összerakni, ha kellő időt hagynak a
technikai háttér felderítésére
Ha mindig is elvarázsoltak a termékek mögött
rejlő műszaki megoldások, hogy vajon hogyan készülhetett
Ha olyan hobbit űzöl a szabadidődben, amelyhez
a hétköznapi kéziszerszámokon túl is használsz a műhelyedben speciális célgépeket,
műszereket, célszerszámokat
Magabiztosan kezeled a számítógépet, és nem
okoz gondot egy exceles adatsor létrehozása, az adatok táblázatba
rendezése
Ha nincs
ellenedre a műszakos munkavégzés és el tudod fogadni, hogy a kiváló minőségű
élelmiszeripari termék gyártásánál bizonyos szabályok betartása
nélkülözhetetlen
A
munkáltató ajánlata:
Előrelépési lehetőséget, a karrierprogramban való
részvétellel a folyamatos tanulás borítékolható
Ingyenes céges buszjáratokat a műszakos
munkarendhez igazodva
Bejárási támogatást, ha a buszjárat a
lakóhelyeden nem elérhető
Nemzetközi, stabil, nagy múlttal rendelkező
vállalat biztonságát és tiszta, igényes, rendezett munkakörnyezetet
Cafetéria (nyugdíjpénztári hozzájárulás,
családtámogatások, életbiztosítás) juttatásokat
Év végi jelenléti bónuszt
Céges rendezvényeket, jubileumi juttatásokat
A
munkavégzés helye:
Veszprém
A
munkáltató profilja:
A Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti
Tanácsadó Kft. veszprémi gyártó partnere megbízásából toboroz érettségivel
rendelkező pályakezdőket, pályaelhagyókat, akik nyitottak multinacionális környezetben
elhelyezkedni. karrierjüket építeni élelmiszeripari területen.
Hirdető: Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft.