fbpx

Uplift Your Career with Corinthia Budapest!

Főbb feladatok:

A szálloda vendégei által rendelt ételek, menük, büfék magas minőségű elkészítése és optimális tálalása.
Nemzetközi elvárásoknak megfelelő minőségű és választékú gasztronómiai kínálat kialakítása, új gasztronómiai stílusok nyomon követése és a kínálatba való beépítése
A konyhai dolgozók munkájának beosztása, a napi termelés megszervezése, lebonyolítása és ellenőrzése
Raktárkészlet figyelése, a szükséges rendelések szervezése és ellenőrzése
HACCP rendszer szerinti működés betartása és betartatása

Elvárások:

Legalább 3 éves releváns szakmai tapasztalat preferáltan 5-csillagos szállodai környezetben
Szakirányú végzettség
Receptúrák, konyhatechnikai eljárások ismerete
Angol nyelvtudás (előny)

Juttatások:

Luxus szállodai munkakörnyezet
Juttatási csomag szervizdíjjal, borravalóval és cafeteriával
Térítésmentes személyzeti étkezés a műszak alatt
Magán egészségbiztosítás
Munkaruha mosoda szolgáltatással
Nemzetközi Corinthia kedvezmények
Munkavállalói elismerési díjak és események
Tanulási és fejlődési lehetőségek

A jelentkezéshez kérjük csatolja magyar és angol nyelvű szakmai önéletrajzát.

CORINTHIA BUDAPEST, HUNGARY

Hirdető: Corinthia Hotel Budapest

Állás részletei

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár