Feladatok:
A műszak erőforrásaival való gazdálkodás,
műszak szervezése, beosztás elkészítése
A műszakban dolgozó kollégák szakmai
felügyelete, kiadott feladatok végrehajtásának koordinálása és ellenőrzése
Folyamatos kapcsolattartás a társosztályokkal
(raktárak, labor, karbantartás)
A termelési terv teljesítése a fontosabb
mérőszámok figyelembevételével – munkabiztonság, minőség, hatékonyság és
energiafelhasználás
Jelentések és dokumentációk készítése
Üzemi rend fenntartása 5S
WCM feladatok elvégzése
Külsős vállalkozók munkavégzésének nyomon
követesé, munkavédelmi szabályok betartatása
KPI-ok nyomon követése, betartásuk biztosítása
az üzemvezető és a technológussal közösen.
Gépek önálló kezelése, ismerete
Elvárások:
Termelésben szerzett tapasztalat, ebből minimum
3 év csoportvezetői tapasztalat
Középszintű iskolai végzettség, előny: műszaki
terület
Élelmiszeripari gyártásban szerzett tapasztalat
Felhasználói szintű számítógépes ismeretek
Műszakos munkavégzés vállalása (folyamatos
munkarend)
Jó problémamegoldó képesség
Nagy teherbírás, stressz-tűrő képesség
Határozott jellem, jó kommunikációs képesség
Angol és/vagy német nyelv (legalább) alapfokú
ismerete
A munkáltató ajánlata:
Bér
utalása a hónap első napján
Cafeteria
Negyedéves
bónusz
Dolgozói
söröző és konditerem korlátlan és ingyenes használata
Egészségbiztosítás
magánegészségügyi vizsgálatokra
Ingyenes
szálláslehetőség a telephely mellett
Munkaruha,
munkavédelmi eszközök és a biztonságos munkakörnyezet biztosítása
A munkavégzés helye:
Budapest, X. kerület
A munkáltató profilja:
A Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti
Tanácsadó Kft. élelmiszeripari gyártó partnere számára toboroz szakembereket.
Hirdető: Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft.