fbpx

A munkavégzés helye: Pest megye, 1074 Budapest, Csengery utca 25.

A röntgen diagnosztikai osztályon, képesítésének megfelelő önálló munkavégzés.

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló 528/2020. (XI.28.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek: § Középfokú képesítés, röntgen asszisztens, vagy képalkotó diagnosztikai asszisztens,

§ Felhasználói szintű Informatikai rendszerismeret,

§ Magyar állampolgárság, büntetlen előélet, cselekvőképesség, járóbeteg szakellátásban szerzett tapasztalat

Előny: § Betegcentrikus magatartás, jó alkalmazkodó képesség, precíz munkavégzés

§ Mammográfiában való jártasság

Benyújtandó: Részletes és fényképes szakmai önéletrajz, végzettség(ek)et igazoló okirat(ok) másolata, érvényes működési engedély és MESZK tagság igazolás másolata, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, vagy igazolás arról, hogy a kérelmet feladta,nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyag elbírálásában résztvevők a pályázati anyagot megismerhetik és abba betekinthetnek.

Egészségügyi szolgálati jogviszony létesítéséhez szükséges a védettségi igazolvány. Amit nyújtunk: béren kívüli juttatás. Nyitott, családias és jó hangulatú csapat várja jelentkezését. 2021. 03.01-től a 2020. évi C. törvény alapján egészségügyi szolgálati jogviszonyban alkalmazzuk a munkavállalót. Adatkezelési gyakorlatunkat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info. tv.), valamint az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (2016/679.sz. rendelet, GDPR) alapján folytatjuk.

Jelentkezni a “Jelentkezés az állásra” gombra kattintva lehet önéletrajzzal.

Címkék:

Állás részletei

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár