fbpx

Mindened a divat? Követed a trendeket és szereted az újdonságokat? Úgy érzed, szívesen segítenél mindenkinek, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb ruhadarabokat?

Akkor nálunk a helyed! Csatlakozz a Número Uno csapatához, ahol Michael Kors, Bushman, Wellensteyn és más világhírű divatmárkák outlet üzleteiben igazi kincsekre lehet, aki bővítené vagy frissítené ruhatárát!

A Número Uno a világhírű divatmárkák outlet üzlete, ahol igazi kincsekre lelhetünk! A nemzetközi üzletlánc nemrég jelent meg nálunk, így még viszonylag kevesen ismerik. Érdemes felfedezni és megtapasztalni, hogy a minőségért nem mindig kell borsos árat fizetnünk.

Az outlet egy igazi aranybánya azoknak, akik odafigyelnek az öltözködésükre és otthonukra, ismerik a menő külföldi márkákat, és kihívást éreznek, hogy olykor többször is betérve az üzletbe ráleljenek egy-egy kiváló minőségű darabra – megdöbbentően jó áron!

Üzleteink: Dunakeszi, Maglód, Polgár

Üzleteinkben minden vásárlónak a neki legmegfelelőbb termék kiválasztásában segítünk. Amennyiben szívesen részt vennél egy nemzetközi üzletlánc hazai dinamikus feljődésében, jelentkezz, és legyél a Numero Uno ELADÓja!

Mik lesznek a feladataid?

termék és divatismereteddel segítesz a vásárlóknak a tájékozódásban és a vásárlásban és mindenben őket helyezed előtérbe
kasszázol, kezeled a pénztárgépet
a kellemes vásárlási élmény megtartásához segítesz a boltot mindig rendben tartani
kezeled az árukészletet
a rád bízott feladatokat precízen végzed el
hozzájárulsz ahhoz, hogy egy jól működő, vidám csapatunk legyen

Elvárások:

légy kedves és előzékeny személyiség
szeresd a divatot és szeress mosolyogni
legyél igényes a munkádra és légy kitartó
hozzánk egy nyitott gondolkodású, energikus és pozitív személyiség illik, aki lelkesen és pontosan végezi a munkáját, ahogy mi is.

Amit nyújtunk:

képzéssel, tréningekkel és mentorral támogatunk Téged az első napokban, hetekben, hónapokban
dolgozói kedvezmény a boltban értékesített termékekre
bejárási támogatás
rugalmas időbeosztás
támogató és barátságos munkakörnyezet
családias hangulat
határozatlan idejű munkaszerződés.

Hirdető: Budawell kft

Belépés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Gyorskereső

Kosár

Kosár